O NAS

Denel d.o.o.

Poslanstvo družbe Denel je poiskati zdrave, najkakovostnejše in najboljše živilske izdelke na mednarodnih trgih in jih približati potrošnikom.

NAŠA ZGODBA

Podjetje Denel d.o.o. deluje od leta 2001. Smo veleprodaja in distributer živilskih proizvodov z zelo močno nabavno in prodajno ekipo. Prisotni smo na različnih prodajnih mestih: hipermarketih, megamarketih, supermarketih, specializiranih trgovinah, na bencinskih črpalkah, v lekarnah, šolah, avtomatih, kioskih. Smo podjetje, usmerjeno v kupce, saj upoštevamo želje potrošnikov in skrbimo za njihovo zdravje.

V KORAKU S ČASOM

Razvili smo informacijski sistem za neposredno komunikacijo s trgovinami ter za sledenje blaga in dokumentov. V družbo smo vključili sistem HACCP in zagotovili skladnost organizacije z vsemi zakoni in akti o živilih. Blago hranimo v skladišču, ki ima vso sodobno tehnologijo, pa tudi integriran sistem HACCP in informacijski sistem.

NAŠA PRIHODNOST

Želimo vam ustvariti najboljšo ponudbo živilskih izdelkov, zlasti na področju žit, muslija, sladkarij in prigrizkov ter dodatno razširiti prodajno mrežo. Iščemo zdrave izdelke brez dodanega sladkorja, izdelke iz polnozrnate moke in ekološke izdelke.